Verslas

„Hesburger“ morkytes perka iš Baltijos šalių augintojų

Didžiausias restoranų tinklas Baltijos šalyse “Hesburger” savo klientams siūlo rudeninio derliaus morkytes užaugintas Baltijos regione. “SunCrisp” mažųjų morkyčių derlius nuimtas Latvijoje, yra tiekiamas į visus 34 Lietuvoje veikiančius “Hesburger” restoranus, o taip pat ir visus kitus Baltijos šalių regione.

„Džiaugiamės, kad jau kurį laiką sėkmingai bendradarbiaujame su Baltijos šalių tiekėjais ir gamintojais tiek Lietuvoje, tiek Latvijoje ir Estijoje. Tokiu būdu mes galime savo klientams pasiūlyti aukščiausios kokybės produktus. Prieš metus pradėjome bendradarbiavimą su Latvijos pieno tiekėjais „Food Union“ ir toliau jį sėkmingai tęsiame, o darbą su „SunCrisp” pradėjome 2013 m. sausį. Nuo to laiko mūsų klientai, pirkdami bet kurio patiekalo kompleksą, prie pagrindinio patiekalo vietoje keptų bulvyčių gali pasirinkti šviežias salotas ar morkytes. Per 10 sėkmingų bendradarbiavimo mėnesių pastebėjome, kad Lietuvoje klientai atranda šią galimybę ir vis dažniau renkasi morkytes,”- teigė Ieva Salmela, „Hesburger” plėtros direktorė.

Specialios veislės “SunCrisp” mažosios morkytės yra auginamos 20 hektarų ploto sklypuose Latvijoje, Babites regione. “Suncrisp” morkytės yra greitai supakuojamos ir paruošiamos tolimesniam tiekimui į “Hesburger” restoranus, taip jos ilgai išlaiko šviežumą ir nepraranda maistinių savybių.

“Kadangi vasara buvo šilta ir saulėta, šių metų morkyčių rudens derlius itin gausus. Mūsų klientai ir partneriai visada džiaugiasi galėdami įsigyti vietos rinkoje užaugintų morkų. Taip pat šios jos yra pakuojamos į specialius indelius, kuriuose maksimaliai išsaugo maistines vertybes. Norėtume pabrėžti, kad “SunCrisp” morkytės yra sertifikuotos nepriklausomų auditorių, tokių kaip “GLOBAL GAP” už gerą auginimo praktiką ir “BRC” už aukštą produkto kokybę bei aukščiausių standartų gamybą,“ – teigė Harolds Bulmanis „SunCrisp“ vadovas.

Nuotraukų ir daugiau informacijos apie “SunCrisp” morkyčių auginimą bei pakavimo ir tiekimo procesus galite rasti čia: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.627350003982823.1073741869.200429593341535&type=1

Apie „Hesburger”
„Hesburger” – Suomijoje įsikūrusi šeimos bendrovė. Restoranų tinklas buvo įkurtas 1966 m., kai miestelyje Naantali buvo atidarytas grilio kioskas. Pirmasis „Hesburger“ restoranas duris atvėrė 1980 m. Turku, ir pamažu užkariavo vietinę rinką bei aplinkinius regionus. Iš viso bendrovėje dirba 6100 darbuotojų, veikia 395 „Hesburger“ restoranai. Lietuvoje bendrovė veikia nuo 2007 m., šiuo metu 34-juose restoranuose dirba 386 žmonės.

Parašykite komentarą