Milžiniško susidomėjimo sulaukęs ir jau pirmaisiais metais pasiteisinęs „Iki“ klientų valdybos projektas sėkmingai tęsiasi. Pernai „Iki“ parduotuvėse realiai įgyvendinti teigiami pokyčiai dar daugiau žmonių įkvėpė jungtis prie bendro tikslo – geresnės apsipirkimo patirties visiems. Beveik 1,4 tūkst. kandidatų siekė tapti vienu iš dešimties narių, o antroji „Iki“ klientų valdyba kadenciją pradėjo pirmuoju posėdžiu. Pirmojo susitikimo metu buvo aptarta, kaip veiks „Iki“ klientų valdyba, nariai susipažino su „Iki“ veikla ir per ankstesnę kadenciją nuveiktais darbais. Jie taip pat išsakė savo siekius, prie kokių temų norėtų prisidėti – nuo lojalumo programos tobulinimo iki iniciatyvų su bendruomenėmis. Naująją valdybą pasitiko ir pirmosios nariai, pasidalindami savo patirtimi. Toks gerosios praktikos perdavimas stiprina produktyvumą ir…
Žinomam šefui – „Iki“ iššūkis: kiek Kyjivo kotletų ir kiek litrų šaltibarščių pavyko paruošti?
Nuo „Iki“ parduotuvės lentynos pagriebiamas mėgstamiausias Kyjivo kotletas dienos pietums ar šaltibarščių kibirėlis nuolatiniam šios sriubos poreikiui patenkinti – daugeliui kasdienybė. Jau paruošti patiekalai išgyvena populiarumo bumą, tačiau vis dar yra supami mitų. Prie „IKI Šefai“ patiekalų tobulinimo prisidedantis garsus virtuvės šefas Dainius Špakauskas apsilankė „Iki“ kulinarijos centre, pats pasiraitojo rankoves ir išbandė, kiek daug kruopštumo ir meilės įdedama į kiekvieną pirkėjų simpatijas užsitarnavusį patiekalą. „Iki“ siekia užtikrinti vienodai aukštus maisto kokybės standartus visose parduotuvėse, todėl maisto gamyba vyksta centralizuotai. Patogiai sufasuoti „IKI Šefų“ patiekalai įvairius Lietuvos kampelius pasiekia iš „Iki“ kulinarijos centro Panevėžyje, kuriame apsilankė D. Špakauskas. Vizito metu D. Špakauskas įsitikino, kad maistas gimsta iš rankų darbo –…
Šis receptas socialiniuose tinkluose sukėlė tikrą audrą – ar jau išbandėte „itališkus sušius“?
Jeigu dievinate itališkus skonius ir ieškote šio to naujo ir netikėto – nauja „TikTok“ plintanti mada bus pats tas. Ingredientai, iš kurių paprastai gaminamos skanios salotos, su keliomis gudrybėmis virs elegantiškais suktinukais, kuriuos internautai netruko pakrikštyti „itališkais sušiais“. Pasak Gintarės Kitovės, prekybos tinklo „Iki“ komunikacijos vadovės, didelis pliusas ir tai, kad šiam vakarėlio ar pikniko pažiba tapsiančiam užkandžiui reikės visai mažai išlaidų – užteks vos kelių kokybiškų produktų. Lietuvius kartais dėl temperamento mėgstama pavadinti Baltijos italais, tačiau taip galima sakyti ir pažvelgus į mūsų racioną, pastebi G. Kitovė. „Alyvuogių aliejus ir makaronai jau nuo seno įsitvirtinę tarp kasdien naudojamų produktų. Tačiau daugeliui jau ir mocarelos, parmezano, saliamio, įvairių makaronams skirtų…
Agurkų salotos daugelio mėgstamiausios, tačiau jas lengvai paskaninsite – taip jos nurungs net pagrindinį patiekalą
Pavasaris reiškia ne tik ilgesnes dienas, bet ir vis dažniau ant stalo atsiduriančias šviežių agurkų salotas. Gintarė Kitovė, prekybos tinklo „Iki“ komunikacijos vadovė, pastebi, kad lietuviai laukti nenusiteikę – kol savų agurkų daržuose dar ilgokai nebus, pirkėjai išsijuosę perka juos parduotuvėse ir intensyviai dairosi akcijų. „Nors lietuviai vis dažniau renkasi egzotiškas daržoves, agurkų pozicijos išlieka tvirtos. Tai viena tų daržovių, kurios perkamos kiaurus metus. Tačiau traškūs lietuviški trumpavaisiai agurkai visgi sezoną turi – nors jų galėjome pasiūlyti jau nuo sausio, pavasariui įsibėgėjant jie dar dažniau gula į pirkinių krepšelius. Orams šylant jų derlius gausėja, tad galime užtikrinti ir geresnes kainas, o agurkus valgyti juk norisi kasdien – dėti į šaltibarščius,…
„Iki“ toliau kuriasi arčiau pirkėjų: Kauno rajone atidarė pirmą naują parduotuvę šiemet
Prekybos tinklas „Iki“ ketvirtadienį, gegužės 8-ąją, Kauno rajone, Neveronyse, atidarė naują parduotuvę. Tai – pirmoji šiemet atidayta „Iki“ parduotuvė šalyje. Į ją investuota apie 3,8 mln. Eur. Naujai pastatyta 2 širdelių formato parduotuvė duris atvėrė adresu Keramikų g. 30. Neveronyse „Iki“ siūlys platų prekių asortimentą bei gausybę akcijų, o atidarymo proga tik šioje parduotuvėje ribotą laiką galioja ir specialios nuolaidos. „Nuolat rūpinamės, kad pirkėjai apsipirkti galėtų kuo patogiau, todėl naujas parduotuves atidarome ten, kur jos bus ypač naudingos. Kauno rajonas yra patrauklus naujakuriams, čia keliasi vis daugiau gyventojų, tad žinome, kad naujos parduotuvės atidarymas ypač lauktas. Neveronyse atidarėme 2 širdelių formato parduotuvę, kad vietos gyventojų prie pat namų lauktų plati…
Jau pasirodė pirmas toks serialas Lietuvoje „Parduotuvinis romanas“ – „Iki“ netikėtai žengė į pramogų pasaulį
Kiekvienam mūsų nutinka tiek kuriozų, kad pagalvojame – tai verta scenaristo plunksnos. O kas būtų, jei kasdienį apsipirkimą paverstume serialu? Tokį netikėtą klausimą sau uždavė „Iki“ ir ryžosi Lietuvoje dar nematytam veiksmui – prekybos tinklas žengė į pramoginio turinio kūrimą. „Iki“ sukūrė pirmą tokį mini-serialą Lietuvoje – jame nėra akcijų ar kainų, tiesiog šmaikšti istorija, kurioje susipina meilė, pavydas, paslaptys, humoras ir kasdienybės akimirkos tarp „Iki“ parduotuvės lentynų. Pirmoji „Parduotuvinio romano“ serija jau pasirodė, pabaigoje palikusi intrigą – kas bus toliau? Serialas, kurio veiksmas vyksta „Iki“ parduotuvėje, sukasi aplink pirkėjams jau pažįstamą jauną, šiek tiek naivų, bet nuoširdų vaikiną Adomą, kuris susižavi parduotuvės darbuotoja Eva. Taip prasideda nuotykiai, kupini netikėtų…
Atvėsusią savaitę sušildys pigus ir skanus kiaulienos troškinys: išbandykite gaivų azijietišką arba sotų su grybais
Kai orai nedžiugina, ūpą pakels gardus maistas. Pigi ir lengvai paruošiama kiauliena gelbsti įvairiose situacijose, tačiau kartais virtuvėje gali pritrūkti idėjų. Pasak „Iki“ kulinarijos šefės Elvyros Semaškos, visai nebūtina nerti į gilius kulinarinius vandenis – pats paprasčiausias nebrangus ir daugelio mėgstamas kiaulienos kumpis gali nustebinti. Kiauliena – vienas iš lietuviško raciono ramsčių, todėl perkama kasdien ir gausiai, sako Gintarė Kitovė, prekybos tinklo „Iki“ komunikacijos vadovė. „Nors kiauliena ir taip yra populiariausias pasirinkimas šviežios mėsos skyriuje, jos pardavimai netgi ir toliau nuosekliai auga. Gera kaina ir universalumas lemia, kad šį mėsa dažniausiai atsiduria ant lietuvių stalų, o kuri jos dalis – priklauso ir nuo akcijų. Pavyzdžiui, paskelbus akciją kumpiui, jo pardavimai…
SUGIHARA žengia pokyčių keliu: naujas vizualinis identitetas ir plėtros planai
Po daugiau nei 30 veiklos metų SUGIHARA pristato naują vizualinį identitetą ir šūkį. Viena didžiausių estetinės medicinos klinikų Baltijos šalyse kartu su naujuoju identitetu pristato ir ambicingus plėtros planus – naują lokaciją, didesnę profesionalų komandą ir Lietuvoje dar nematytus technologinius sprendimus. Naujojo identiteto šūkis – „Tik tau. Iki smulkmenų“ – atspindi SUGIHARA filosofiją, kurioje svarbus kiekvienas niuansas. „Mūsų darbas remiasi mokslu, tačiau jis neatsiejamas nuo žmogiško ryšio. Kiekvieną dieną siekiame sujungti profesionalumą su empatija, pažangų gydymą – su šiluma, o sprendimus – su pagarba paciento individualumui“, – apie gydytojų požiūrį į klientus pasakoja vienas ilgiausiai klinikoje dirbančių gydytojų, dr. D. Radzevičius. Viizualinio identiteto atnaujinimas yra pirmasis iš planuojamų klinikos plėtros…
„Iki“ Kauno rajone šią savaitę atidarys pirmą naują parduotuvę šiemet
Prekybos tinklas „Iki“ ketvirtadienį, gegužės 8-ąją, Kauno rajone, Neveronyse, atidarys naują parduotuvę. Tai – pirmoji šiemet atidaroma „Iki“ parduotuvė šalyje. Naujai pastatyta 2 širdelių formato parduotuvė duris atvers adresu Keramikų g. 30. Neveronyse „Iki“ siūlys platų prekių asortimentą bei gausybę akcijų, o atidarymo proga tik šioje parduotuvėje ribotą laiką galios ir specialios nuolaidos. „Nuolat rūpinamės, kad pirkėjai apsipirkti galėtų kuo patogiau, todėl naujas parduotuves atidarome ten, kur jos bus ypač naudingos. Kauno rajonas yra patrauklus naujakuriams, čia keliasi vis daugiau gyventojų, tad žinome, kad naujos parduotuvės atidarymas ypač lauktas. Atvėrus jos duris, vietos gyventojų lauks plati kokybiškų prekių įvairovė, gausybė naudingų nuolaidų ir akcijų – arčiau namų, kad būtų galima…
Dienai be dietų – burnoje tirpstantys sausainiai vos iš 3 pigių ingredientų: škotai ne be reikalo jais didžiuojasi
Ar žinojote, kad šiandien, gegužės 6-ąją, minima Tarptautinė diena be dietų? Jos prasmė – priminti, kad kiekvienam svarbu mylėti save tokį, koks esi, o mitybos pagrindas turi būti sveikas balansas, o ne alinančios dietos. Protingai susidėliojus meniu, ir gabalėlis deserto tuomet ne nuodėmė. Ypač, jeigu jis skoniu toks turtingas, kad pakaks vos kelių kąsnių. „Iki“ konditeris Thierry Lauvray sako, kad būtent tokie yra legendiniai škotiški sviestiniai sausainiai, kuriuos iškepti gali kiekvienas – pakaks visiškai nebrangių produktų: miltų, cukraus ir sviesto. 10 minučių darbo ir tik trys kasdieniai ingredientai – o rezultatas tiesiog tirps burnoje. Th. Lauvray pasakoja, kad škotiški sviestiniai sausainiai (angl. Scottish shortbread) vertinami tų, kurie virtuvėje nori skanaus…