Buitis, Namai,  Įvairenybės

„Išsipildymo akcijos 2010“ fonde – 150 tūkstančių litų, savaitgalį – paroda ir atvirų durų dienos!

Lapkričio pradžioje prasidėjusiai aštuntajai TV3 ir SEB banko „Išsipildymo akcijai“ geros valios žmonės trumposiomis žinutėmis, skambučiais ir pervesdami pinigus į akcijos sąskaitą jau suaukojo 150 tūkstančių litų.
Už šiųmetei akcijai suaukotus pinigus globos namų mažyliams bus taisomi dantukai, tikrinama rega, perkami akinukai, sunkiai sergantiems vaikams bus kompensuojamos reabilitacijos programos – masažai, mankštos, gydomieji baseinai. Taip pat bus perkamos būtiniausios reabilitacinės priemonės globos namams. Nebus pamiršti ir tėvelius turintys vaikučiai – tikro stebuklo šiuo metu laukia ypač sunkiai sergantys ligoniukai, kuriems reikalinga speciali pagalba ir didelės lėšos.
Šventiniu Kalėdų laikotarpiu mažųjų ligoniukų, taip pat ir visų geros valios žmonių, lauks ne tik svajonių išsipildymo akimirka, o ir kasmetis „Išsipildymo akcijos“ aukojimo telemaratono finalas per TV3 – įspūdingas muzikinis kino filmas „Kalėdų pasaka“ su garsiausiomis šalies muzikos, šokio ir scenos žvaigždėmis, grupėmis: su „69 Danguje“, „Kastaneda“, „Studentėmis“, „Tina dance“, „Neo“, TV3 projekto „Šok su manimi“ komanda – Vytautu Šapranausku, Jurijumi Smoriginu, Ona Kolobovaite ir Andriumi Butkumi, TV3 laidos „Dar pažiūrėsim“ talentais Audriumi Bružu, Rimante Valiukaite ir Ramūnu Cicėnu, dainininkais Deiviu, Česlovu Gabaliu, Linu Adomaičiu, Atlanta, Lina Joy, Neringa Čereškevičiene, Liudu Mikalausku, Laima Lapkauskaite, Pauliumi, Žilvinu Žvaguliu, TV3 serialo „Naisių vasara“ aktoriumi Aurimu Žvyniu, kolektyvu „Sare Roma“, Kauno choru ir kitais. Specialus vaidmuo telemaratono finale teks akcijos globėjai Nomedai Marčėnaitei, Marijui Mikutavičiui, Jurgitai Jurkutei ir Ričardui Doveikai.
Kad laikas iki Kalėdų ir šventinių renginių neprailgtų, gruodžio 3 dieną 16.00 val. „Išsipildymo akcija 2010“ pakvies į specialią projekto nuotraukų parodą šiuolaikiniame laisvalaikio ir prekybos centre „Panorama“ – net aštuoni garsūs šalies fotografai – Monika Požerskytė, Tomas Kauneckas, Vaidotas Grigas, Oksana Točickaja, Vygantas Legerpušis, Romualdas Vaitkus, Faustas Augustinas ir Gediminas Bartuška su komandomis lankėsi įvairiuose šalies globos namuose, supažindino vaikus su fotografijos meno paslaptimis – tiek su teorija, tiek su praktika. Įspūdingiausios akimirkos iš šių „kūrybinių dirbtuvių“ kaip tik ir bus eksponuojamos parodoje.
Be to, nuo gruodžio 3 dienos šalies globos namai rengia „Atvirų durų“ dienas – globos namuose augantys vaikučiai drauge su globos namų vadovais, pedagogais, auklėtojais kviečia visus geros valios žmones ateiti į globos namus pažiūrėti vaikučių paruoštų šventinių programų, pasilabinti ir tiesiog pabūti drauge. Globos namų „Atvirų durų“ dienų grafikėlius ir šventinių renginių programas rasite akcijos puslapyje www.tv3.lt/issipildymoakcija.
Paaukoti vaikams šiemet geros valios žmonės gali telefonu – skambindami arba siųsdami SMS žinutes su žodžiu VAIKAMS trumpaisiais numeriais 1890 (auka 2 Lt), 1891 (auka 5 Lt), 1892 (auka 10 Lt), pervesdami internetu www.aukok.lt – auka neribojama. Telekomunikacijų operatoriai Bitė Lietuva, Omnitel, Tele2, TEO LT, Mediafonas ir Lintel ir šiemet atsisakė administravimo mokesčio už akcijos žinutes ir skambučius, tad visi suaukoti pinigai atiteks vaikams iš globos įstaigų.

Parašykite komentarą