Verslas

Vilniaus „Akropolyje” duris atvėrė „Gourmet krautuvėlė”

Gruodžio 15 d., Vilniaus prekybos ir pramogų centro „Akropolis” Varšuvos alėjoje (prie pat prekybos centro „Maxima”) duris atvėrė „Gourmet krautuvėlė”, savo klientams pasiūlysianti kruopščiai atrinktų, gurmaniškų produktų iš Italijos, Ispanijos, Prancūzijos, Vokietijos gamintojų. „Esame pasiruošę klientams pasiūlyti tai, ko iki šiol Lietuvoje nebuvo – pirmiausia, viso pasaulio sūrius, kurie gaminami nedideliuose ūkiuose. Taip pat prekiausime ir viso pasaulio vynais, kuriuos bus galima derinti prie mūsų rekomenduojamo maisto. Mes labiau specializuojamės ties Europoje gamintu vynu – mūsų akcininkai yra prancūzai, o tai mums suteikia daugiau galimybių vežti išskirtinesnį, mažesnių vyndarių pagamintą, retesnį, tačiau nebūtinai brangesnį vyną”, – pasakoja „Gourmet krautuvėlė” direktorė Jūratė Volodzko. „Gourmet krautuvėlėje” bus galima įsigyti ne tik aukščiausios kokybės vynų, kumpių ir kitų mėsos gaminių, kone viso pasaulio sūrių, bet ir jūros gėrybių, tarp kurių šviežios, įvairiausių dydžių (nuo pačių mažiausių iki pačių didžiausių) austrės. Šviežios austrės į parduotuvę atkeliaus antradieniais ir penktadieniais. Krautuvėlėje bus galima įsigyti ir šviežios, čia pat įsikūrusioje kepyklėlėje iškeptos Prancūzijos Viduržemio jūros regiono bei kitokios duonelės. „Daug dėmesio skiriame kokybei, šiuo metu, aišku, ir kainai. Labai daug dirbame, kad Lietuvos vartotojas galėtų susipažinti su vyno kultūra ir maisto kultūra”, – sako J.Volodzko. Kiekvieną dieną naujojoje „Gourmet krautuvėlėje” bus galima paragauti skirtingų rūšių duonos, skirtingo sūrio, kumpio. Krautuvėlėje lankytojų kasdien lauks paruoštas degustacinis stalas, padėsiantis išsirinkti labiausiai patinkantį produktą.

Parašykite komentarą