• Laisvalaikis

    „Bumerango“ efektas „Iki“ tinkle įkvėpė naują darbdavio įvaizdžio kampaniją: kodėl darbuotojai grįžta ten, iš kur išėjo?

    Antrąkart neįbrisi į tą pačią upę? Šiuolaikinė darbo rinka nežino šios taisyklės. Didžiausias komplimentas darbdaviui – tai darbuotojai, palikę įmonę, bet vėliau nusprendę ir vėl grįžti. Prekybos tinklas „Iki“ gali didžiuotis įspūdingu skaičiumi – vien pernai į „Iki“ grįžo net virš 560 darbuotojų. Šis faktas tapo naujos darbdavio įvaizdžio kampanijos „Sugrįžk į IKI“ pagrindu. Joje scena suteikiama patiems „Iki“ darbuotojams, kurie be užuolankų pasakoja, kodėl išėjo anąkart ir kodėl pasirinko vėl tapti komandos dalimi. Naujoje kampanijoje „Iki“ pratęsia sėkmingai pradėtą komunikaciją grįžtančių darbuotojų tema. Pernai įgyvendinta „Išėję – sugrįžta, atėję – lieka ilgam“ kampanija netgi viršijo turėtus lūkesčius. „Svarbiausias klausimas apie bet kurią darbdavio įvaizdžio kampaniją – ar pavyksta savo…

  • Laisvalaikis

    Pirmosios lietuviškos braškės jau pasiekė „Iki“ parduotuves – šviežias derlius atkeliavo anksčiau nei pernai

    Kasmet be galo laukiamos pirmosios lietuviško derliaus braškės jau atkeliavo į „Iki“ parduotuves. Jomis mėgautis šiemet galima netgi savaite anksčiau – Gintarė Kitovė, „Iki“ komunikacijos vadovė, pažymi, kad derliaus laukimą sutrumpino palankūs orai. „Braškės daugeliui – mėgstamiausios uogos ir sparčiai artėjančios vasaros simbolis, todėl yra bene labiausiai pirkėjų laukiamos gėrybės. Siekdami užtikrinti maksimalų šviežumą, glaudžiai bendradarbiaujame su Lietuvos augintojais, todėl vos šiltnamiuose prinokus pirmosioms braškėms, jos ką tik nuskabytos pasiekia parduotuves. Šiemet gamta palepino, ir pirmąjį lietuviškų braškių derlių pirkėjams galime pasiūlyti savaite anksčiau nei pernai“, – sako G. Kitovė. Saulėtų ir šiltų dienų skaičius džiugino ne tik žmones, bet ir augalus. Jei praėjusiais metais pirmosiomis braškėmis prekiauti pradėta gegužės…

  • Virtuvė, receptai

    Ką skanaus grilinti šį savaitgalį? Nebesukite galvos – 5 receptai, pritaikyti prie naudingų „Iki“ akcijų

    Kepsninių sezonas jau prasidėjo, tad nesvarbu – net jei už lango ir nelepina pavasariška šiluma, kiekvienam knietės užkurti grilį šį savaitgalį. Juk norisi išbandyti kuo daugiau įvairių receptų, kad pavyktų atrasti naują šių metų žvaigždę. Prekybos tinklas „Iki“ dalijasi 5 idėjomis, kurios negali nepasisekti net ir grilinimo naujokams. Nereikės nei įmantrių įgūdžių, nei didelių išlaidų – visi skanūs receptai jau pritaikyti prie „Iki“ akcijų.  „Norintiems greitai ir be vargo pasiruošti pačių įvairiausių grilio patiekalų nereikia nei ilgų valandų gaišti virtuvėje, nei daug išlaidų. „Iki“ lentynos jau nuklotos pirkėjų pamėgtais ruošimui ant žarijų jau skirtais „Grill Party“ gaminiais. Nuo kelių rūšių šašlykų, kurie kasmet tradiciškai susilaukia didžiausio pirkėjų dėmesio, iki įvairiausių…

  • Virtuvė, receptai

    Vytaras Radzevičius pavasarį siūlo negaišti laiko virtuvėje: receptas su dešrelėmis išgelbės skubančius

    Dienas savo sodyboje ramiai leidžiantis žurnalistas, laidų autorius ir vedėjas Vytaras Radzevičius vertina skanų ir lengvai pagaminamą maistą. Šiuo metu namuose ruošto maisto mėgėjas džiaugiasi, jog šaldytuvą galima papildyti luptomis bei daržovėmis praturtintomis dešrelėmis – tai ne tik palengvina kasdienį maisto ruošimą, bet ir pagerina patiekalų skonį. Kuo paprasčiau Vytaras Radzevičius sako, kad apžiūrinėdamas dešreles parduotuvėje, pirmiausiai panagrinėja etiketę. „Stengiuosi įsigyti tokių, kuriose kuo daugiau mėsos ir kuo mažiau druskos bei įvairių priedų. Be to, luptų dešrelių paruošimas sutaupo laiko, o vaikams, kurie nori pašeimininkauti savarankiškai, nebekyla klausimų, ar jas lupti prieš verdant ar išvirus. Be to, mažiau žalojama ir gamta – nereikia išmesti papildomų šiukšlių“. Anot pašnekovo, šiandieninis pasaulis…

  • Virtuvė, receptai

    Išbandykite kuo greičiau, nes kartosite visą sezoną: 5 šašlykų meistrų kartvelų marinatai, kad mėsa būtų minkšta ir aromatinga

    Kai pasigirsta žodis „kepsninė“, daugeliui pirma šovusi mintis – kiaulienos šašlykai! Pigu, sotu ir skanu. Mintys jau virsta darbais daugelyje namų – Gintarė Kitovė, prekybos tinklo „Iki“ komunikacijos vadovė, pastebi, kad mėsos grilinimui pardavimai auga kartu su termometro stulpeliu. Tačiau ką daryti, kad šašlykai būtų sultingi, minkšti ir viliotų vien aromatu? Verta marinavimo paslapčių pasimokyti iš kartvelų, kurie visame pasaulyje garsėja savo lygių neturinčiais šašlykais. „Kepsninės jau tikrai rūksta – atėjęs pavasaris davė startą grilinimui, kurį galima pavadinti tikruoju nacionaliniu lietuvių sportu. Kasmet vis daugiau žmonių marinavimą patiki profesionalams ir renkasi jau grilinimui paruoštus produktus. Tačiau daugelis vis dar ištikimi saviems receptams, todėl prasidėjus grilio sezonui, šviežios žalios mėsos perka…

  • Laisvalaikis

    Nauda ir piniginei, ir aplinkai – „Iki“ didina nuolaidas pirkėjų graibstomiems produktams

    Po Velykų – žinia, patiksianti kiekvienam, norinčiam sutaupyti ir gyventi tvariau. Prekybos tinklas „Iki“ nuo antradienio didina nuolaidas besibaigiančio galiojimo produktams. Paskutinę galiojimo dieną prekes su „tinka vartoti iki“ data bus galima įsigyti su 70 proc. nuolaida vietoj iki šiol taikytos 50 proc., informuoja Gintarė Kitovė, prekybos tinklo „Iki“ komunikacijos vadovė. „Į nukainotus besibaigiančio galiojimo produktus žmonės jau nebežiūri įtariai – patys įsitikina, kad jis dar kokybiškas, o suteikiamos nuolaidos leidžia didinti produktų prieinamumą. Specialiai pažymėti produktai, kuriuos reikia suvartoti tą pačią dieną, yra paklausūs tiek didmiesčiuose, tiek miesteliuose. Žmonėms tai net palengvina rūpestį, ką tądien ruošti vakarienei – ir patogu, ir apsimoka pasirinkti stipriai pigesnius ingredientus ar jau pagamintus…

  • Virtuvė, receptai

    Tiksi laikas suvalgyti likusius nuo Velykų kiaušinius – instagramo žvaigždė Andriushim siūlo pasinaudoti genialiu japonų receptu

    Tikriausiai nėra namų, kuriuose po Velykų šaldytuve nebūtų užsilikusių virtų kiaušinių. Apie tai galima spręsti ir iš fakto, kad prieš pat Velykas kiaušinių lentynos buvo tiesiog iššluotos, sako Gintarė Kitovė, „Iki“ komunikacijos vadovė. O ar žinote, kiek laiko ir kokiomis sąlygomis galima juos laikyti, kad jie mums nepakenktų? Delsti nėra gera mintis, todėl verta pagudrauti virtuvėje – pasitelkus kelis visiškai nebrangius ingredientus, sukursite netikėtą šedevrą. „Šventinę savaitę kiaušinių pardavimai šokteli ne procentais, o kartais. Daugelis visų pirma ieškojo geros kainos, kokybiškų ir baltučių kiaušinių, kadangi juos lengviau dažyti. Tačiau viena po kitos į pirkinių krepšelius keliavo dėžutės su visokiausiais kiaušiniais – ir rudais lukštais, ir putpelių. Dažnai kietai virti kiaušiniai…

  • Laisvalaikis

    Net ir rudo lukšto kiaušinius nudažysite be vargo – tik nepraleiskite vieno žingsnio

    Velykinis stalas be margučių tikrai neįsivaizduojamas, juk jie yra vienas svarbiausių šios pavasario šventės simbolių. Lengviausia dažyti baltus lukštus, tad Gintarė Kitovė, prekybos tinklo „Iki“ komunikacijos vadovė, pastebi, kad geros kainos balti kiaušiniai tiesiog šluote šluojami iš lentynų visą savaitę. Nors prieš Velykas karaliauja būtent balti kiaušiniai, nereikia nusiminti jei po ranka turite ir kitos spalvos – gražiomis spalvomis galima nudažyti ir rudo lukšto kiaušinius. „Šią savaitę – tikras baltų kiaušinių pirkimo anšlagas. Kadangi patraukli kaina baltiems, kokybiškiems kiaušiniams galiojo jau nuo pirmadienio, daugelis skubėjo jais apsirūpinti ir iškart pirko net ne po vieną dėžutę. Tačiau matome, kad prieš Velykas išauga ne tik baltų, bet ir rudų kiaušinių paklausa, taip…

  • Virtuvė, receptai

    Paskutinės minutės originalių Velykų užkandžių idėjos – valgysit net akimis

    Šventinio stalo herojus yra įvairūs margučiai, tačiau pirkėjų šventinių pirkinių krepšeliai rodo, kad Velykų skanėstai – tai ne tik kiaušiniai, sako Gintarė Kitovė, „Iki“ komunikacijos vadovė. Akivaizdu, kad Velykų stalai bus nukloti pačiais įvairiausiais užkandžiais. Nesvarbu, ar rengiate velykinius priešpiečius, pietus, ar vakarienę, visada pravartu po ranka turėti keletą kūrybiškų receptų – įspūdingai atrodantis šventinis užkandis gali net pasiglemžti dėmesį iš spalvingų kiaušinių.  „Atšilę orai įkvepia gyventojus pasirūpinti, kad stalas mirgėtų įvairiomis spalvomis ir skoniais. Pasinaudojant nuolaidomis, prieš Velykas yra gausiai perkamos įvairios užtepėlės, marinuotos alyvuogės, įmantresni mėsos gaminiai, gurmaniški sūriai, paštetai ar putėsiai. Matome, kad žmonės nori pasilepinti ir palepinti artimuosius – pavyzdžiui, renkasi sūrius, skanintus madingaisiais trumais, žuvies…

  • Laisvalaikis

    Velykinių akcijų vajus „Iki“ – šventė ir piniginei: nuo anties ir lašišos iki „premium“ braškių ir tortų – parūpintos ypač aktualios nuolaidos

    Artėja pasiruošimo Velykoms pikas – didysis šventinis apsipirkimas. Lietuviai yra tikri akcijų meistrai – šventei ruošiasi atidžiai, planuoja ir skaičiuoja, kur jiems apsipirkti apsimoka labiausiai. Todėl nenuostabu, kad daugelis pasirenka kokybišku ir įvairiu asortimentu bei giliomis nuolaidomis garsėjantį „Iki“ tinklą, paskelbusį „Velykiškes“. Visus naudingus „Iki“ pasiūlymus skanioms Velykoms rasite čia: www.iki.lt/leidiniai. Tai, ko reikia Velykoms – pigiau „Norime, kad Velykos kiekvienuose namuose būtų gausios, spalvingos ir įvairios. Visada siekiame, kad artėjančios šventės mūsų pirkėjams būtų kuo lengvesnės, nekeltų streso tiek dėl produktų pasirinkimo, tiek dėl jų kainų. Todėl daug dirbame, kad gyventojai mūsų parduotuvėse rastų ne tik itin platų kokybiškų prekių asortimentą, bet ir dideles nuolaidas būtent toms prekėms, kurių…