Padažų ir kečupų gamintojas „Valdorfas” rinkai pristato naująją, analogų Lietuvoje neturinčią, ekologiškų kečupų ir padažų produktų liniją – be kenksmingojo „prieskonių karaliaus” E621, be konservantų, be dažiklių ir be saldiklių. Ši produkcija sukurta atsižvelgiant į išaugusį natūralesnių produktų poreikį. Naujieji gaminiai prisotinti teigiamomis savybėmis žmogaus organizmui pasižyminčia likopeno medžiaga. „Mes rūpinamės vartotojų sveikata. „Valdorfo” kečupai ir padažai gaminami iš termiškai apdorotų pomidorų. Tokiuose pomidoruose yra 10 kartų daugiau likopeno – antioksidanto, saugančio nuo širdies ligų, prostatos, virškinimo organų ir onkologinių ligų”, – teigia „Valdorfo” Gamybos vadovas Tadas Kibickas. Tyrimais įrodyta, kad penki šaukštai pomidorų padažo patiekale padeda apsaugoti odą nuo kenksmingų UV spindulių. Pagrindinė pomidorų nauda organizmui- juose esanti ypatingoji likopeno medžiaga. Likopenas – antioksidantas, neutralizuojantis žalingą aplinkos poveikį odai, kuris neretai sukelia priešlaikinį senėjimą ar net melanomą – odos vėžį. Todėl ne veltui, likopenas vadinamas – jaunystės, grožio ir energijos šaltiniu, užtikrinančiu ne tik odos stangrumą, atitolinančiu raukšlių atsiradimą, bet ir apsaugančiu nuo vėžio bei širdies ligų. Suomijos mokslininkai įrodė, kad vidutinio amžiaus vyrams, suvartojantiems per mažai likopeno, infarkto rizika padidėja tris kartus. Likopenas yra veiksmingas ir dietinių produktų komponentas, stiprinantis organizmo imuninę sistemą. Jis saugo mus nuo laisvųjų radikalų, kurie ardo mūsų organizmo ląsteles. Pomidorų sultyse, kečupe ir padaže yra daugiau likopeno nei šviežiuose pomidoruose. Terminis daržovių apdirbimas padeda lengviau įsisavinti likopeną virškinamajame trakte. „Likopenas sunkiai tirpsta vandenyje ir yra labai tampriai susijęs su daržovių ląsteliena. Pomidorai apdorojami pagal specialią „Valdorfo” technologiją, kad likopeno vertė ir koncentracija nesumažėtų. Vartojant „Valdorfo” pomidorų padažus ir kečupus yra pagerinamas likopeno pasisavinimas organizme”, – teigia „Valdorfo” Gamybos vadovas Tadas Kibickas. Pasak jo, natūralūs „Valdorfo” kečupai pasižymi tinkama pomidorų kiekio koncentracija. Pagaminti 100 g „Valdorfo” kečupo sunaudojama 200 g pomidorų. „Valdorfo” padažas SALSA – buvo įvertintas 2009- ųjų Lietuvos metų gaminiu. Šio padažo gamybai panaudota daugiausiai pomidorų pastos. Padažo sėkmė – aštrus, saldžiarūgštis natūralumas, pagardintas paprikomis, morkomis ir svogūnais, suteikiančiais uždegantį meksikietišką skonį. ČESNAKINIS padažas įvertintas- šį mėnesį vykusios parodos „Agrobalt” diplomu. „Mums, kaip gamintojams, labai džiugu, kad mūsų diegiama naujoji natūralesnių produktų linija buvo pastebėta ir įvertinta. Valdorfo” produkcija skirta kiekvienam, norinčiam ir siekiančiam gyventi sveikiau, – teigia „Valdorfo” Gamybos vadovas, Tadas Kibickas.
Related Posts

Įvardijo, kokie išankstinio mokėjimo SIM kortelių registracijos būdai populiariausi
2025 01 10
Kviečia į smulkiojo verslo savaitgalį
2023 11 16