Verslas

„Čili“ – „EuroBasket 2011“ savanorių ir žurnalistų maitintoja

Netrukus prasidėsiantis Europos krepšinio čempionatas – išbandymas Lietuvos verslui. Didžiausiai „Čili Holdings“ valdomai restoranų grupei priklausantys „Čili pica“ restoranai laimėjo „EuroBasket 2011“ organizacinio komiteto skelbtą konkursą ir tapo oficialiu čempionato savanorių bei žiniasklaidos maitintoju. Tris savaites, kol vyks čempionato kovos, restoranų tinklo atsakomybei patikėta maistu aprūpinti 15,5 tūkst. savanorių ir per 9000 žurnalistų.
„Suskaičiavome, kad tokiam kiekiui žmonių ruošdami maistą sunaudosime daugiau nei 33 tonas maisto produktų. Stengsimės, kad mūsų gamintas maistas suteiktų ne tik reikiamos energijos, būtų skanus, bet atskleistų ir lietuviškos virtuvės subtilumus. Pasitelkėme geriausius „Čili“ restoranų maisto technologus, pasirūpinome, kad savanorius ir žiniasklaidos atstovus, dirbančius miestų arenose pasiektų karštas ir kokybiškas maistas“, – sakė bendrovės „Čili Holdings“ generalinis direktorius Igoris Baikovskis.
Visi „Čili“ restoranai krepšinio aistruolius pasitiks išskirtiniu interjeru. O prekybos centruose „Big“, „Mandarinas“ veikiantys „Čili pica“ bei Gedimino prospekte esantis „Čili kaimas“ įrengė specialias sirgalių zonas, kurios bus apipavidalintos svarbiausio įvykio šalies sporto istorijoje simbolika, o žmonės galės nieko netrukdomi mėgautis įsimintinomis varžybų akimirkomis.
„Puikiai suprantame, kad ne visi norintys stebėti čempionato rungtynes pateks į arenas, tad stengėmės savo restoranuose sukurti kuo geresnes sąlygas jas stebėti ekranuose ir drauge džiaugtis pergalėmis. Šalies mastu beveik 50-tyje „Čili“ restoranų veikia arba netrukus pradės veikti nemokamas bevielis internetas, įrengta papildomų televizijos ekranų, meniu pateikiami ne tik lietuvių, bet ir anglų, rusų, lenkų kalbomis“, – kalbėjo I. Baikovskis.
Tiek lietuviai, tiek svečiai iš užsienio, į „Čili“ užsukę stebėti krepšinio varžybų, turėtų maloniai nustebti išvydę specialiai „EuroBasket 2011“ proga sukurtus „Sirgalių meniu“. Siekiant užtikrinti ir palaikyti krepšinio čempionato dvasią, specialiame valgiaraštyje pateikiami patiekalai ir jų rinkiniai, kurių pavadinimai atitinka atmosferą aikštelėje. Krepšinio aistruoliams pristatoma pica „Kamuolys“, rinkinukai „Kablys“, „Derinukas“, „Bauda“. Pasak restoranų tinklo atstovų, ypatingo dėmesio turėtų sulaukti pica iš bulvių.

Parašykite komentarą