Verslas

Vilniuje atidarytas antrasis restoranas „Forest“

Vilniuje, Žirmūnuose, atidarytas antrasis kepsnių ir salotų restoranas „Forest“, į kurio įrengimą investuota 150 tūkst. litų. Naujos koncepcijos restoranų „Forest“ atidarymą paskatino kintantys maitinimo įstaigų lankytojų įpročiai bei šalį pasiekiančios tendencijos iš užsienio, kur greitą maistą keičia lėto maisto tendencijos.

„Mūsų atlikti tyrimai rodo, jog restoranų, kavinių lankytojai tampa vis atidesni maisto kokybei. Rinkdamiesi, kur pietauti ar vakarieniauti, pirmiausia jie vadovaujasi maisto kokybės kriterijumi, o ilgai dominavęs kainos aspektas nustumiamas į žemesnę poziciją. Tai patvirtina ir iki šiol mūsų pilotiniu vadinto pirmojo „Forest“ Vilniaus Savanorių prospekte restorano lankytojai. Per keletą jo veiklos mėnesių jau susiformavo lojalių klientų ratas, kurį nuolat papildo šviežio, iš sezoninių produktų ruošiamo maisto gerbėjai,“ – sako „Forest“ restoranus valdančios bendrovės vadovė Viktorija Dūdienė.

Kaip ir pirmasis „Forest“, Žirmūnuose, IKI prekybos centre, atidarytas antras šio pavadinimo restoranas yra įrengtas atviros virtuvės principu – lankytojai gali stebėti kaip gaminamas maistas, taip pat ir čia pat ant griliaus kepamus šviežios mėsos, žuvies, daržovių patiekalus. Atvira virtuvė integruota šviesiame, jaukiame, gamtą, jos harmoniją atspindinčiame interjere, kurio autorė – dizainerė Dovilė Milašiūtė-Juškienė.

„Forest“ virtuvei vadovauja ne vieną Lietuvos ir tarptautinį įvertinimą, tarp kurių – sidabro medalis 2010 m. Pasaulio kulinarinės taurės konkurse „Culinary World Cup“, diplomas ir bronzos medalis Pasaulio virėjų olimpiadose, pelniusi šefė Liucija Makovska. Restorano vasaros meniu, kurio patiekalus galės užsisakyti abiejų „Forest“ restoranų svečiai, drauge su Liucija parengė gegužę Lietuvoje viešėjęs viename geriausių Danijos restoranų šiuo metu dirbantis šefas Gabriele Rizzo.

Parašykite komentarą