• Investicijos,  Verslas

    Kur slypi restorano sėkmės paslaptis?

    Niekas nesiginčys – geras patiekalo skonis priklauso nuo kulinarinių gebėjimų. Vis dėlto, sėkmingai restorano veiklai vien šefo gabumų neužtenka: čia turi būti apgalvotas visas patiekalo kelias – nuo virtuvės iki lankytojo stalo. Pasak vienintelio jūrinių žuvų restorano Lietuvoje vadovo, svarbiausia, kad visi elementai užtikrintų visapusišką restorano veiklos kokybę, o tuo pačiu ir sėkmę. „Lietuvoje kito restorano, gaminančio vien tik patiekalus iš jūrinės kilmės produktų, nėra, tad, rodos, jau vien išskirtinumas turėtų nešti sėkmę. Vis dėlto, tai padeda lankytoją suvilioti tik pirmam apsilankymui, visa kita priklauso nuo mūsų pačių indėlio – apsilankiusį klientą reikia sužavėti patiekalų skoniu, aplinka bei aptarnavimu, – sako restorano „Šiaurės jūra“ bendrasavininkas ir direktorius Donatas Dabrovolskas. –…