Verslas

Netikėčiausios istorijos apie maistą ir maisto kultūrą – „Laisvės piknike“

Jau šį šeštadienį Kauno Nemuno saloje vyksiančiame, tūkstančius dalyvių subursiančiame idėjų festivalyje „Laisvės piknikas“, lietuviškas prekybos tinklas „Maxima“ kvies pasiklausyti įdomiausių pasakojimų apie maistą ir maisto kultūrą. Diskusijų erdvėje „Kelionė per skonius“ savo patirtimi dalinsis žinomi virtuvės guru, maisto mėgėjai, keliautojai.

Virtuvės šefas Gian Luca Demarco pasakos, kaip italų virtuvė persipina su šeimos tradicijomis. Maisto tinklaraštininkė ir knygų apie maisto gamybą autorė Nida Degutienė patars, kokio gatvės maistą ieškoti ir ragauti, o nuo kokio bėgti šalin. Keliautojas ir žurnalistas Orijus Gasanovas prisimins ekstremaliausias valgymo patirtis su kuriomis teko susidurti. O verslininkas ir renginių organizatorius Jogaila Morkūnas kalbės apie kulinarinį turizmą, jo vadinamą „kulturizmu“, bei pasidalins asmeniniu įdomiausių vietų pavalgyti sąrašu Lietuvoje ir užsienyje.

Diskusijas moderuos keliautojai ir įspūdžių ekspertai Martynas Starkus ir Vytaras Radzevičius, vakare kviesiantys vaišintis ką tik paruošta firmine savo sriuba.

Diskusijų erdvė „Kelionė per skonius“ klausytojų lauks rugpjūčio 25 d., šeštadienį, nuo 13 iki 18 val. Nemuno saloje, Kaune, vyksiančiame idėjų festivalyje „Laisvės piknikas“.

„Kelionę per skonius“ pristato pagrindinis „Laisvės pikniko“ rėmėjas – lietuviškas prekybos tinklas „Maxima“.

Apie bendrovę „Maxima“

Tradicinės lietuviško prekybos tinklo „Maxima“ stiprybės – mažos kainos ir platus, ypač lietuviškų prekių, pasirinkimas. Tinklą valdanti bendrovė „Maxima LT“ yra didžiausia lietuviško kapitalo įmonė, viena didžiausių mokesčių mokėtojų bei didžiausia darbo vietų kūrėja šalyje. Šiuo metu Lietuvoje veikia 245 „Maximos“ parduotuvės, kuriose dirba daugiau nei 15 tūkst. darbuotojų ir kasdien apsilanko daugiau nei 550 tūkst. klientų.

Pranešimą paskelbė: Rūta Pastarnokienė, Fabula Hill+Knowlton Strategies

Parašykite komentarą