IT naujienos

„Omnitel“ pasiūlė „Salonium“ – unikalią užsakymų valdymo sistemą smulkioms ir vidutinėms paslaugų bendrovėms

Vasario 1 d., Vilnius. Mobiliųjų telekomunikacijų bendrovė „Omnitel“ kartu su partnere bendrove „Ventus Viatorius“ savo verslo klientams pasiūlė užsakymų ir rezervacijų valdymo sistemą „Salonium“, kuri leidžia išmaniuoju telefonu arba kompiuteriu valdyti užsakymus, o klientams – užsirašyti paslaugoms internetu. „Salonium“ labiausiai tinka smulkioms ir vidutinėms paslaugas teikiančioms įmonėms – odontologijos klinikoms, teisininkams, grožio salonams ar individualių mokymų paslaugų teikėjams.
„Pasiūlydami „Salonium“, suteikiame šalies verslininkams, ypač smulkiajam ir vidutiniam verslui, unikalią priemonę išplėsti jų verslo galimybes, padėti patogiai ir be didelių investicijų pritraukti naujus klientus. Tokių įrankių nedidelės įmonės iki šiol neturėjo“, – sako „Omnitel“ viceprezidentas rinkodarai ir paslaugoms Darius Maikštėnas.
„Salonium“ leidžia dirbti efektyviai ir paprastai, nes nereikia įsigyti programinės įrangos licencijų – mokama tik už tai, kuo pasinaudota, o pati sistema veikia interneto naršyklėje arba išmaniajame telefone. Be to, „Salonium“ padeda patogiau valdyti užsakymus: juos priimti, rezervuoti klientų vizito laiką, skirti reikiamą specialistą, kaupti kontaktinę informaciją. Taip pat sistema siūlo galimybę klientui pačiam užsiregistruoti vizitui internetu bei pasirinkti norimą laiką.
„Omnitel“, turinti plačiausią Lietuvoje 3G mobiliojo interneto tinklą, „Salonium“ siūlo kartu su mobiliojo interneto telefone arba kompiuteryje paketais už specialią kainą – klientams, sudariusiems ar pratęsusiems paslaugų sutartis, „Salonium“ kainuos pigiau nei įprastai.
UAB „Omnitel“ yra didžiausia mobiliojo ryšio bendrovė Baltijos šalyse, „TeliaSonera“ grupės narė. Bendrovė teikia platų spektrą patikimų ir kokybiškų telekomunikacijų paslaugų, skirtų perduoti balsą, duomenis, vaizdus, naujausią informaciją, pramogas ir finansines operacijas. „Omnitel” ryšio kokybę ir spartų plačiajuostį mobilųjį internetą užtikrina plačiausias Lietuvoje „Omnitel“ 3G tinklas. 2010 m. „Omnitel“ pirmoji Lietuvoje pradėjo 4G ryšio bandymus ir pasiekė 100 Mbps duomenų perdavimo spartą. Nuo pirmųjų veiklos dienų „Omnitel“ aktyviai prisideda prie šalies technologinės raidos bei socialinės pažangos.

Parašykite komentarą