• Buitis, Namai

    Švieži grybai – visą žiemą

    Socialiniai interneto tinklai šiemet net mirga nuo grybų. Su tokiais miško gėrybių kiekiais susidoroti ganėtinai sunku net didžiausiems grybų mėgėjams, o juos marinuoti ir džiovinti daug kas neturi ne tik laiko, bet ir sąlygų. Tačiau yra visiškai nesudėtingas būdas, leisiantis mėgautis jais net ir žiemą – užšaldyti. Grybus, kaip ir daugumą vaisių, daržovių bei kitų gėrybių galima užšaldyti paprastame šaldiklyje. Taip galėsite mėgautis šviežių grybų troškiniu, sriuba ar kitu patiekalu visą žiemą ir net vasarą, kol nepradės dygti naujas derlius. Užšaldymas – paprasčiausias, natūraliausias ir greičiausias išsaugojimo būdas, leidžiantis visada po ranka turėti šviežių grybų. Užšaldyti šaldytuvo šaldiklyje galima ne tik šviežius, bet ir virtus ar keptus grybus. Kai kuriuos…