Vos sausio pabaigoje duris atvėręs trijų Azijos šalių virtuvių patiekalus siūlantis restoranas „Tokyo China” jau sulaukė beveik 3000 svečių, tarp kurių žinomi dainininkai, televizijos žvaigždės, dizaineriai, kiti Lietuvos elito atstovai, teigiamai įvertinę ir patiekalų kokybę, ir itin jaukią atmosferą. Per šiuos metus restorane planuojama sulaukti apie 100 000 lankytojų.
„Manau, nauja „Tokyo” restoranų tinklo koncepcija „Tokyo China” įgyvendinama sėkmingai, tą patvirtina ir pirmųjų apsilankymų skaičius, ir teigiami atsiliepimai”, – teigia „Čili Holdings” generalinis direktorius Valdas Tekorius. – Pastebėjome, kad lietuviai vis didesnį prioritetą teikia sveikai mitybai ir rytietiškų patiekalų pasirinkimo įvairovei, todėl neatmetu galimybės, kad ilgainiui virtuvių pasiūla restorane bus dar labiau išplėsta.”
Naujausia restorano statistika rodo, kad pagal populiarumą labiausiai tarpusavyje „varžosi” kinietiška ir japoniška virtuvės, tačiau sušiai sudaro net 34 proc. visų parduodamų patiekalų – tai reiškia, kad jų paragauja vos ne kas trečias lankytojas. Iš kitų populiariausių patiekalų reiktų paminėti japoniškas salotas Wakame, kinietiškus traškius baklažanus, Lavi ir Tempura makius ir tai dar tikrai ne viskas, ką dažniausiai skanavo lietuvaičiai per pirmas „Tokyo China” veiklos savaites.
„Tokyo China” išskirtinumas – trijų Azijos šalių (Japonijos, Tailando, Kinijos) virtuvių patiekalų pasirinkimas, jaukios patalpos, sidabro medalį „Pasaulio virėjų taurės” laimėtojos Liucijos Makovskos sudarytas valgiaraštis ir dar daugybė kitų malonių detalių, kurias pajunta restorano lankytojai.
Erdvios ir jaukios 344 kv. m dydžio patalpos puikiai pritaikytos verslo susitikimams, šeimos šventėms, romantiškiems pasisėdėjimams ar tiesiog maloniam laiko praleidimui. Dienos pietų metu restoranas šiuo metu kiekvieną dieną yra pilnas lankytojų – žinoma, tam įtakos turi ir specialūs dienos pietų pasiūlymai.