IT naujienos

„Omnitel“ tendencijų tyrimas – per išmaniųjų telefonų programėlę „Omnitel Trends“

Telekomunikacijų bendrovė „Omnitel“ nuo 2005 metų kasmet skelbia „TeliaSonera“ atliekamų tendencijų tyrimų rezultatus. Šiais metais „Omnitel“ pristato naują, tarptautinę „Omnitel Trends“ programėlę išmaniesiems telefonams, su kurios pagalba bus atliekami naujausi telekomunikacijų rinkos tendencijų tyrimai.

Nemokamą „Omnitel Trends“ programėlę parsisiuntę ir įsidiegę vartotojai galės ne tik dalyvauti apklausose bei pasiūlyti savo klausimų, bet ir pirmieji sužinoti naujausias telekomunikacijų tendencijas bei jas analizuoti.

Būdami telekomunikacijų rinkos pirmeiviais, turime keistis ir augti kartu su vartotojų poreikiais. „Omnitel Trends“ padės mums artimiau ir aktyviau bendrauti su savo vartotojais, sužinoti jų nuomonę ir lūkesčius. O mūsų vartotojai, išsakę norą įsitraukti į naujų paslaugų kūrimą ir plėtrą, turės puikią progą tai padaryti, – sakė „Omnitel“ viceprezidentas rinkodarai ir paslaugoms Darius Maikštėnas.

Praėjusiais metais „Omnitel“ atliktas mobilumo tendencijų tyrimas atskleidė, jog daugiau nei pusei visų Lietuvos gyventojų (58,3 proc.) yra svarbu dalyvauti dialoge su bendrovėmis dėl jų paslaugų ir produktų, o beveik trečdalis (32 proc.) respondentų norėtų įsitraukti ir į pačių produktų kūrimą.

Nemokama „Omnitel Trends“ programėlė yra pritaikyta išmaniesiems telefonams su „iOS“, „Android“, „Symbian“ operacinėmis sistemomis bei „Mobile Web“ naršyklei. Ją galima parsisiųsti iš programėlių parduotuvių „App Store“, „Android Market“ bei „Ovi Store“, ir įsidiegti savo išmaniuosiuose telefonuose. Dalyvauti tendencijų tyrimų apklausose galima ir internete, adresu www.omnitel.lt/trends.

„Trends“ programėlė yra tarptautinė. Bendrovės, įeinančios į „TeliaSonera“ grupę, ją pristatė 12-oje šalių, todėl „Trends“ vartotojai galės peržiūrėti ne tik Lietuvos, bet ir Švedijos, Norvegijos, Danijos, Suomijos, Kazachstano, Ispanijos, Estijos, Latvijos, Moldovos, Azerbaidžano ir Gruzijos tendencijų tyrimų rezultatus ir juos palyginti.

Parašykite komentarą